Unes recomanacions ben variades per aquest festes de Nadal

20/12/2021
  • Per començar l'Eric ens porta dues propostes de literatura fantàstica en català «Un dia tot això serà teu» d'Adrian Tchaikovsky i «El color de la màgia» de Terry Pratchett. Unes novel·les estimulants amb elements deliciosament dramàtics i divertits que narren dues històries esbojarrades d'aventures. Publica Editorial Chronos. Publica Mai Més.

    En Lluís recomana «La història de la teva vida i altres contes» de Ted Chiang. Una col·lecció de relats ben originals de ciència-ficció, que transgredeixen la lògica espai-temps narrats amb una prosa precisa i elegant. Publica Mai Més.

    En Josep escull «Apeirògon» de Colum McCann. Una novel·la extraordinària d'amor i de dolor amb una història complexa de dos homes, israelita i palestí, que han perdut la filla. Un llibre que reclama pau i convivència i que creua tota mena de fronteres i límits. Publica L'Altra Editorial.

    L’Ona proposa «Nosaltres, qui» de Mireia Calafell. El poemari, que va guanyar el Premi Mallorca de poesia 2019, prova de respondre la pregunta, qui som nosaltres i qui volem ser en el món d’avui, tot aprofundint en la vulnerabilitat a través de la quotidianitat. Publica LaBreu Edicions.

    L'Eric aconsella «Serge» de Yasmina Reza. Una història carregada d'humor negre protagonitzada per tres germans. Marcats per la mort de la seva mare decideixen anar a Auschwitz per seguir els passos de la seva família jueva, perseguida durant la Segona Guerra Mundial. Publica Editorial Anagrama.

    Per acabar, en Josep recomana «Una historia política de la rueda» de Raphaël Meltz. Un assaig històric sorprenent i provocador sobre la roda que, amb humor, explica tots els misteris, riscos i amenaces d’aquest invent que va canviar les nostres vides. Publica Editorial Turner.

    Un canal de vídeo per parlar de llibres.

cercar...

Etiquetes

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades