• Avís legal


  1.     INFORMACIÓ CORPORATIVA

   

  En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, PROCULTURA, S.L.,l’informa que és titular dels llocs web: ,d’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei,PROCULTURA, S.L., notifica les dades següents: el titular d’aquesta pàgina web és PROCULTURA, S.L.,amb CIF/NIF: B08357212i Registre Mercantil de BARCELONA,Tom: 31824. Full: 46, S8,,Full: B 38318i Domicili Social: PAU CLARIS 144, Codi Postal: 08009. Localitat: BARCELONA, Província: BARCELONA. L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: correu@documenta-bcn.com

   

  2.     USUARI  I REGIM DE RESPONSABILITATS

   

  La navegació per accés i ús de la pàgina web  i tots els subdominis i directoris inclosos sota la mateixa, així com els serveis o continguts que a través d'ell es puguin obtenir i tots els portals de domini propi sota titularitat de PROCULTURA, S.L.,, atorga la condició d'Usuari, per la que s'accepten, en navegar per la pàgina de PROCULTURA, S.L.,, totes les condicions d'ús que s'estableixen aquí sense perjudicar l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal segons el cas.

  Per això, si les consideracions detallades en aquest Avís Legal no són de la seva conformitat, preguem no faci ús del Portal, ja que qualsevol ús que faci del mateix o dels serveis i continguts en ell inclosos implicarà l'acceptació dels termes legals recollits en aquest text.

  La pàgina web de PROCULTURA, S.L.,proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’Usuariassumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a: La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’Usuarials formularis emesos perPROCULTURA, S.L.,per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.


  L’ús de la informació, serveis i dades oferts per PROCULTURA, S.L., no aniran contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.

   

  A aquest efecte, l'Usuaris'abstindrà d'utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, altres Usuariso de qualsevol Usuarid'Internet (hardware y software).

   

  Els Usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l'empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d'incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l'ús de la Web i d'aquesta política de privacitat.

  En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l'Usuaries compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies del web .

   

   


   

   


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Accepto

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades