Totes les recomanacions d'aquest Nadal 2022

19/12/2022
  • Nadal a Documenta vol dir trobades, converses, abraçades, feina i alhora gaudir de la companyia de tots els que ens veniu a veure. Un llibre pot ser també una bona companyia per aquestes Festes! I us deixem amb un grapat de llibres que darrerament ens han agradat.

    Per començar en Josep porta «El Espejo Mágico», de Jean Fremon. Un llibre sobre el tema del retrat que aplega totes les seves formes i associacions al llarg de la història. Publica Editorial Elba.

    La Judith suggereix un llibre afí per aquestes festes, «La moda justa». Marta D. Riezu reflexiona sobre el consumisme i la indústria de la moda, però també de com prendre consciència i donar valor a les peces de vestir. Publica Anagrama

    L'Eric aconsella «Historia de una trenza» i «Trena francesa» d'Anne Tyler. Una història descriptiva sobre els llaços familiars d'una família enord-americana estàndard amb totes les seves debilitats, com tothom. Publica Lumen i Proa.

    La Nàdia recomana «La mare». L'obra de Gorki proclama el "despertar de la classe obrera" i la presa de consciència a través del seu personatge condicionat pels discursos socialistes del seu fill. Tot amb la Revolució Russa com a escenari. Publica L'Agulla Daurada Edicions En Josep ens porta a la meca del surf amb «Huntington Beach», de Kem Nunn. Una novel·la negra, amb els trets més fosc de la Costa Oest, on Ike Tucker busca la seva germana desapareguda entre surfistes i moteros. Publica Libros del Asteroide

    L'Ona ens convida amb «Antologia sentimental de la música catalana» a llegir, però també a escoltar el llibre inestimable de Joan Magrané, on pots descobrir part de la música clàssica composta al nostre país i els seus autors representatius. Publica Editorial Peu de Mosca.

    La Hillary escull «Marrón». Unes memòries rabioses de Rocío Quillahuaman que, amb humor, repassa parts significatives de la seva infància i adolescència, el xoc cultural i la revelació del món racista en el moment de traslladar-se a Barcelona. Publica Blackie Books.

    Per acabar, la Mercè proposa «Felicitat conjugal». La història d'una relació complexa entre una alumna i un tutor que s'enamoren, en la que Lev Tolstói hi retrata l'amor veritable i tot el que requereix. Publica Viena Editorial.

    Un canal de vídeo per parlar de llibres.

cercar...

Etiquetes

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades