Recomanacions d'Estiu 2022

25/07/2022
  • Arriben les vacances i amb elles, les recomanacions d'estiu de l'equip de Documenta. Una tria variada per tenir un estiu ben distret!

    Comença l'Eric amb un llibre del segle XIV, «Galvany i el Cavaller Verd». Al castell del rei Artús, intimen climes d'horror i tensió, i discursos sobre moralitat. Sense autor conegut, Lola Badia fa una traducció acurada que sembla escrit en l'actualitat. Publica Cal Carré.

    La Judith suggereix «No me'n recordo de res», de Nora Ephron. Un recull dels articles més enginyosos, i anècdotes de l'escriptora nord-americana, amb una mirada critica a la vida moderna. Publica l'Altra Editorial.

    En Josep ens convida a «Un plat d'escudella». A partir dels textos d'Emili Vilanova, escriptor de la literatura costumista catalana del segle XIX, Joan de Déu Domènech fa un retrat històric de la gastronomia vuitcentista i la cuina tradicional del país. Publica L'Avenç.

    L'Eric porta «La mesura de l'home», d'Héctor Rivadeneyra Moll. Cinc relats de ciència-ficció honestos i divertits; històries amb futurs crus i situacions portades a l'extrem, amb girs argumentals inesperats, que et deixen ben enganxat. Publica Editorial Males Herbes.

    La Mercè aconsella «Como el aire que respiramos», d'Antonio Monegal. L'assaig reflexiona al voltant del concepte de la cultura amb tota la seva complexitat; com a activitat intrínsecament política i mecanisme per enfrontar-nos a la intempèrie. Publica Editorial Acantilado.

    L'Ona recomana «Distòcia», de Pilar Codony, Premi Documenta 2021. La novel·la, sincera, reflexiva i autèntica, parteix de la maternitat per trobar punts de contacte entre humanitat i animalitat. I, tanmateix, explorar la confrontació entre aquests dos mons. Publica l'Altra Editorial.

    Un canal de vídeo per parlar de llibres.

cercar...

Etiquetes

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades