Recomanacions de Sant Jordi 2023

17/04/2023
  • Sabem que no és pas fàcil triar just abans de Sant Jordi. Milers de llibres i no saps quin és el que pots regalar sense problema. Per això ens hem reunit una tarda a la llibreria i ens hem gravat amb unes quantes propostes d'aquelles que no fallen mai. Garantia Documenta.

    Per començar l'Eric porta la novel·la inspiradora «Els trenta-nou esglaons» de John Buchan. La fugida del protagonista a la recerca dels culpables d'un assassinat et porta a recórrer diferents indrets que contribueixen a entendre certes dimensions internacionals. Publica Editorial Clandestina

    En Josep parla d'«El violí de Lev» d'Helena Attlee, qui en sentir la melodia decideix narra la història fabulosa d'aquest instrument. Descobrint-ne els secrets i transportant-te al cor de la cultura italiana. Publica Quaderns Crema i Acantilado.

    La Judith aconsella «Una escritora en la cocina». Un recull d'anècdotes i memòries de Laurie Colwin. Tota una referència per a la cuina, però també del riure! Publica Libros del Asteriode.

    La Mercè ens porta «No todo el mundo» de Marta Jiménez Serrano. Petits relats íntims sobre relacions romàntiques al llarg del temps que mostren singularitats i conseqüències. Tot això a la gran ciutat de Madrid. Publica Sexto Piso.

    L'Ona proposa «Un dietari sentimental». Un llibre íntim, atrevit i sincer on s'entreveuen les inquietuds de Júlia Bacardit per entendre el món i alhora ser crítica amb les seves normes. Publica Editorial Medusa.

    La Hillary aconsella «Mi casa está donde estoy yo» d'Igiaba Scego. Un llibre que traça el conflicte identitari d'una dona negra somalí a Itàlia. Un viatge poètic ple de reflexions a través de les històries de la seva família. Publica Nórdica Libros.

    La Nàdia acaba amb «Punky» de Juarma. Una història d'amor i d'addiccions sobre l'Álex, el seu protagonista. Tot un món fictici de trames que no obstant sembla del més real. Publica Blackie Books.

    Un canal de vídeo per parlar de llibres.

cercar...

Etiquetes

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades