Recomanacions de Reis 2019

31/12/2018
  • Amb les recomanacions de Reis arriba el vídeo de Documenta número 100!

    El 13 de setembre del 2014 començàvem al carrer Pau Claris aquesta aventura a YouTube (podeu veure com hem canviat aquí). Han passat moltes coses des d'aleshores i molts llibres per les nostres mans. Només podem dir que gràcies i que esperem poder seguir compartint amb vosaltres la passió per la literatura durant molt més temps.

    Ara per ara, però, les recomanacions de Reis!

    El Josep ens recomana dos llibres... encara des de l'Índia: El caso Maurizius, de Jakob Wassermann (Ed. Acantilado), una novel·la seriosa sobre la justícia alemanya a principis del segle XX, i Caballos lentos, de Mick Herron (Ed. Salamandra), una novel·la que també recomana l'Èric. Divertida i d'intriga, amb un rerefons polític, sobre espies que s'equivoquen, com tothom. Riureu.

    L'Èric també recomana El regne del llenguatge / El reino del lenguaje, de Tom Wolfe (Ed. Empúries / Ed. Anagrama). D'on ve la parla dels éssers humans? Una història de Darwin a Chomsky, passant per molts altres científics i sociòlegs. I el Lluís proposa Savis, bojos i difunts (Ed. Males Herbes), una antologia de contes d'autors/es catalans de finals del segle XIX i principis del XX que no encaixaven en el moviment literari de la seva època.

    En parlem quan passeu per Documenta. Bona entrada d'any i bons Reis!

cercar...

Etiquetes

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades