• 18/11/2023 19:00 h Llibreria Documenta, Pau Claris 144 Barcelona

    Presentació «Exteriors del paradís» de Bernardo Atxaga.

    Conversarà amb Anna Guitart

    Exteriors del paradís és un llibre inusual, i el lector viatjarà per ell com per un paisatge on conviuen formes i matèries que poques vegades solen anar juntes. A la narració melancòlica la segueix el poema que fa riure, o el relat d'una lectura pública singular; a l'anotació autobiogràfica, una extravagant conferència sobre literatura o un text sobre les contradiccions d'un enamorat a causa de la seva afició a la pizza. Més enllà de la seva varietat, les pàgines d'aquest llibre, d'estructura ordenada i clara, comparteixen un mateix fons. Tornen una vegada i una altra sobre l'Amor, la Por i la Mort, els temes que, des de la primera grip d'Adam senyal del seu allunyament del paradís, acompanyen totes les persones d'aquest món. Exteriors del paradís. Escrits còmics i tristos serà un llibre essencial en l'extensa i reconeguda obra de Bernardo Atxaga.
    ______________________
    L'acte es podrà seguir per InstagramLive en el nostre canal: https://www.instagram.com/documentabcn

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades