• 30/05/2023 19:00 h Llibreria Documenta, Pau Claris 144 Barcelona

    Presentació «Tròpic de Myanmar» d'Òscar M. Pich

    OBRA GUANYADORA DEL XIII PREMI POLLENAA DE NARRATIVA 2022 L'Hector Pàl·luch decideix, a contracor, emprendre una expedició a la vall d'Iwo Mura, dins la regió katxin de Myanmar, a la recerca d'un prosimi que doni sentit al seu treball academic i, de passada, aturi l'ansietat. L'acompanya en Thalim, un guia oriu?nd de les terres i coneixedor de les fosques llegendes de la vall que parlen d'un esser monstruós, especie de diable o de vampir, capaç de xuclar l'ànima dels vius per copsar-ne les emocions. A mesura que s'endinsa a la vall, el projecte científic de l'Hector s'ensorra mentre que el mite que pobla la llegenda sembla cada cop mes versemblant. * _Tropic de Myanmar _combina el genere fantàstic i d'aventures des d'un fons fosc, psicologic i personal. * Les relacions entre ciencia i societat, la historia de la ciencia i els seus límits
    ______________________
    L'acte es podrà seguir per InstagramLive en el nostre canal: https://www.instagram.com/documentabcn

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Cero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades